Hakkı Demir Ortaokulu

Vizyon: Bulunduğumuz yerleşim biriminde öncelikli tercih edilen, Ortaöğretim kurumlarına her yıl artan sayıyla öğrenci yerleştiren, Sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren, Avrupa Birliği normlarına eşdeğer eğitim veren en güçlü eğitim kurumu yapmaktır.

Misyon: Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş öğrenciler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle BİZ, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak; onların bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Başarılar:

Saatler: 09.00 da başlar 15.20 de sona erer.
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Futbol takımları Futsal takımları Masa tenisi takımı Folklor Ekipleri Atletizm Bireysel branşlar (Wushu, Taekwondo, Jimnastik vb..)
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Tübitak Projeleri ve ayrıca yapılan bireysel projeler

Telefon - 0 2642731038

WEB - https://hakkidemirortaokulu.meb.k12.tr

Adres - İstiklal Mah. Çark Sanayi Cd. N15 Serdivan/SAKARYA

Öğretim Şekli :Normal (Tekli) Öğretim

Yerleşim Yeri - Serdivan, Sakarya´nın merkez ilçelerindendir.

Adres - İstiklal Mah. Çark Sanayi Cd. N15 Serdivan/SAKARYA

Ulaşım Adapazarı - Serdivan minibüs ve otobüsleri